Maandag 25 mei.

Het is zover. Alles wordt nog een keer gecheckt. Hebben we alle benodigde materialen en gereedschap in de bus liggen? De bus zit vol, er kan ook niks meer bij in. Tijd om te gaan. Na afscheid te hebben genomen van onze vrouw en kinderen rijden Gerard van Kooten en ik richting Litouwen, best een avontuur…

De reis is goed verlopen. Dinsdag tegen de avond komen we bij de betreffende klant aan. Daar waar we een jaar eerder al waren om de stal op te meten en alles te bespreken. Het is de bedoeling dat we een bestaande schuur gaan inrichten met tweedehandse kalverstalinrichting voor ongeveer 450 dieren. Daar zijn al heel wat voorbereidingen aan vooraf gegaan; o.a. het uitzoeken van de juiste maten hekken en voergoten en het verlassen van hekken. De grote materialen zijn een week eerder al per vrachtwagen op transport gegaan.

De volgende ochtend beginnen we vroeg, want we willen natuurlijk zo snel mogelijk de stal geplaatst hebben. Alles verloopt prima, langzaamaan begint de enorme stal de juiste vormen van een kalverstal aan te nemen. Na drie intensieve dagen staat alles erin. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

Zaterdag worden alle spullen weer gepakt en laten we een tevreden klant achter in Litouwen. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!