Uit onderzoeken is gebleken dat het renoveren van houten vloeren met rubbers een hoger rendement oplevert.  Het liggen op rubber leidt tot minder drukplekken en er is sprake van meer groei.

Wij leveren de A.W.H. rubber flappen voor op uw nieuwe hardhouten roostervloer. Mocht u toe zijn aan een nieuwe roostervloer, overweeg dan de mogelijkheid om er rubber op te (laten) plaatsen. Vraag vrijblijvend uw offerte bij ons aan.

Onze rubberen stalvloeren zijn getest en DLG gecertificeerd. In het bijbehorende onderzoeksrapport schrijft DLG dat de vervormbaarheid en elasticiteit van de vloer zeer goed is, zowel in nieuwstaat als na gebruiksbelasting. Bovendien leidt intensieve belasting niet tot een permanente vervorming van het rubber. Verder zijn de antislip en de zuurbestendigheid van het rooster goed, aldus het rapport. Klik hier om het volledige DLG keuringsrapport te bekijken.
Rubber1 Rubber2 Rubber3